ο νέος υπερσύγχρονος πολιτιστικός χώρος
 
 

 
 
4Fashionshake III

Στις 6 Απριλίου 2011 έγινε στην αίθουσα Αντιγόνη του «ΘΕΑΤΡΟΝ» το "4Fashionshake III", το οποίο διοργάνωσε το περιοδικό ΟΖΟΝ, τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Σε μια προσπάθεια σύνδεσης της μόδας με άλλες σύγχρονες μορφές τέχνης, το "4Fashionshake III" έδωσε βήμα σε νέους δημιουργούς, ενθαρρύνοντας τον πειραματισμό τους με διαφορετικά μέσα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε την έκθεση του εικαστικού Hormazd Narielwalla με τίτλο "Fairy-God, Fashion-Mother" εμπνευσμένη από την Diane Pernet, η οποία παρευρισκόταν στην εκδήλωση ως τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, τον Έλληνα σχεδιαστή με έδρα το Τόκιο Μιχαήλ Γκίνη με το fashion brand του Αptform, τους Sibling από το Λονδίνο και την Ελληνίδα σχεδιάστρια Λουκία. Την εκδήλωση πλαισίωναν τα fashion film της Una Burke και της Ιωάννας Κουρμπέλα,  ενώ η May Roosevelt ερμήνευσε στη σκηνή του ΘΕΑΤΡΟΝ το μουσικό κομμάτι που έντυσε την καμπάνια του "4FASHIONSHAKE III".
copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η κατασκευή του έργου «ΘΕΑΤΡΟΝ» συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (20% Εθνικοί πόροι, 80% Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).