ο νέος υπερσύγχρονος πολιτιστικός χώρος
 
 

 
 
Πρεμιέρα με πάρτι για την παράσταση «Ο βιοπαλαιστής στη στέγη»

Στις 12 Ιανουαρίου 2009 έγινε με μεγάλη επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο βιοπαλαιστής στη στέγη», με προσκεκλημένους από το χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης, της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής. Με το τέλος της παράστασης όλοι εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους και τις θερμές ευχές στους συντελεστές.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού κ. Αλέκος Αλαβάνος. Επίσης, παρευρέθηκαν ο Γιάννης Πάριος, η Μαρινέλλα, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Δέσποινα Βανδή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Έλλη Στάη και ο Μιχάλης Γουλανδρής και πολλοί άλλοι.

Μεγάλος χορηγός της παράστασης είναι η "On Telecoms" που στηρίζει πάντα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ το "Campari", υποστηρικτής της παράστασης, προσέφερε μοναδικά κοκτέιλ στους καλεσμένους!


Σχετικό Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες

copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η κατασκευή του έργου «ΘΕΑΤΡΟΝ» συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (20% Εθνικοί πόροι, 80% Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).