ο νέος υπερσύγχρονος πολιτιστικός χώρος
 
 

 
 
CISCO EXPO 2010

Η CISCO EXPO 2010, η επιτυχημένη business-to-business εκδήλωση της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, έγινε την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2010 στο «ΘΕΑΤΡΟΝ». Η εκδήλωση απευθυνόταν σε επαγγελματίες της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, σε διαχειριστές συστημάτων και δικτύων, σε σχεδιαστές και αρχιτέκτονες δικτύων, σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών επιχειρήσεων καθώς και σε δημοσιογράφους.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε πρωτοποριακές τεχνολογίες διαδικτύωσης και επικοινωνιών, να ανακαλύψουν ρεαλιστικές λύσεις για τη μικρή επιχείρηση, να λάβουν ουσιαστικές απαντήσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι οργανισμοί και να παρακολουθήσουν τεχνολογικές επιδείξεις, ανοιχτές συζητήσεις, demo καθώς και έκθεση της Cisco και των Συνεργατών της.

copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η κατασκευή του έργου «ΘΕΑΤΡΟΝ» συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (20% Εθνικοί πόροι, 80% Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).