ο νέος υπερσύγχρονος πολιτιστικός χώρος
 
 

 
 
Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των επισκεπτών & των εργαζομένων του «ΘΕΑΤΡΟΝ»

Για την ασφάλεια όλων το «ΘΕΑΤΡΟΝ» λειτουργεί ως χώρος για αμιγώς εμβολιασμένους τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Για την είσοδό σας στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» παρακαλείστε να επιδείξετε ένα από τα εξής έγγραφαμαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού.
  • Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, rapid test ή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) 24 ωρών.

 

Μέτρα προστασίας

Στον «Ελληνικό Κόσμο» συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε με σχολαστικό τρόπο τα μέτρα προστασίας και τήρησης αποστάσεων σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ. Κατά την επίσκεψή σας στο χώρο, παρακαλείστε να λάβετε υπόψη σας τα εξής:

  • Η χρήση μάσκας για τα παιδιά από 4 ετών και για τους ενήλικες, κατά τη διάρκεια της παράστασης καθώς και σε όλους τους κλειστούς χώρους του θεάτρου, είναι υποχρεωτική.
  • Οι επισκέπτες πρέπει να φροντίζουν την υγιεινή των χεριών τους. Υγρό αντισηπτικό χεριών διατίθεται στους χώρους του θεάτρου.
  • Τήρηση αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού.
  • Το προσωπικό του «ΘΕΑΤΡΟΝ» έχει πλήρως εμβολιαστεί.copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η κατασκευή του έργου «ΘΕΑΤΡΟΝ» συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (20% Εθνικοί πόροι, 80% Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).