ο νέος υπερσύγχρονος πολιτιστικός χώρος
 
 

 
 
CISCO EXPO 2009

Η Cisco Expo 2009, η επιτυχημένη business-to-business διοργάνωση του κλάδου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, έγινε στις 28 και 29 Απριλίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ».

Με ανανεωμένη προσέγγιση, που εστιάζει στην αλληλεπίδραση με το κοινό, η Cisco Expo 2009 αποτέλεσε και φέτος το σημείο συνάντησης των στελεχών της αγοράς ICT. Οι επισκέπτες της Cisco Expo 2009 είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη ενδιαφέρουσες λύσεις για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Η ανανεωμένη Cisco Expo 2009 φιλοξένησε περισσότερες εφαρμογές και λύσεις για τις κάθετες αγορές, ζητήματα πελατών, καινοτομίες ερευνητών, παρουσιάσεις από διακεκριμένους ομιλητές αλλά και ανοιχτές συζητήσεις και πάνελ με υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου.

H Cisco Expo 2009 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και της Ψηφιακής Ελλάδας και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ).

copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η κατασκευή του έργου «ΘΕΑΤΡΟΝ» συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (20% Εθνικοί πόροι, 80% Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).