ο νέος υπερσύγχρονος πολιτιστικός χώρος
 
 

 
 
6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & workshops για το συνεδριακό τουρισμό: «Διαχείριση αλλαγών στη συνεδριακή αγορά»

Ο οργανισμός HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) διοργάνωσε στις 4 και 5 Μαρτίου 2010 το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Διαχείριση αλλαγών στη συνεδριακή αγορά» στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του «Ελληνικού Κόσμου».

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλάμβανε ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες, που καλύπτουν τις τάσεις και τις ανησυχίες της ελληνικής και διεθνούς συνεδριακής αγοράς, και τα καθιερωμένα πλέον workshops, τα οποία αποτελούν αποτελεσματική «πλατφόρμα διαλόγου» μεταξύ ομιλητών και συνέδρων.

Εξέχουσες προσωπικότητες του επαγγελματικού και συνεδριακού τουριστικού τομέα, τόσο από την Ελλάδα όσο και από χώρες του εξωτερικού, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO, προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους και να μεταφέρουν στους συνέδρους τις εμπειρίες και τις πρακτικές τους. Απώτερος στόχος ήταν η διαχείριση των αλλαγών στην ελληνική συνεδριακή αγορά, ακολουθώντας τα διεθνή παραδείγματα.

Το Συνέδριο πλαισιωνόταν για μία ακόμη χρονιά από επίσημο δείπνο, στο οποίο έδωσαν δυναμικό «παρών» εκπρόσωποι της πολιτείας, φορείς του τουρισμού και του πολιτισμού, διακεκριμένοι καθηγητές και επιστήμονες, εκπρόσωποι Τύπου, καθώς και σύνεδροι και ομιλητές του Συνεδρίου.

copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η κατασκευή του έργου «ΘΕΑΤΡΟΝ» συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (20% Εθνικοί πόροι, 80% Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).